maker-co

Combekk

Kwaliteit van Nederlandse origine
Een gietijzeren pan heet een “Nederlandse Oven” over de hele wereld. De naam “Nederlandse Oven” verwijst naar een vervaardigingstechniek waarin gesmolten ijzer in een zandmal gegoten. De Nederlandse uitvinder van deze techniek en daarom zijn we erg trots op dat we zijn het enige merk casting ons volledige assortiment in Nederland. Een Nederlandse Oven uit Nederland, zoals het hoort!

100% gerecycled
Ijzer verliest nooit de kwaliteit. Dat is de reden waarom we kiezen om te werken met 100% gerecycled materiaal. Met een goede oven en een evenwichtige mix van materialen COMBEKK kan de beste kwaliteit te leveren zonder te graven zelfs één ijzererts. De oorsprong van het belangrijkste ingrediënt van de cast wordt gestempeld op de bodem van de Nederlandse oven.

Design & Functionaliteit
COMBEKK In huis is de kwaliteit van Nederlandse origine. Volledig geëmailleerd gietijzeren producten met een functioneel ontwerp van volledig gerecycled materiaal. Geëmailleerd gietijzer kookgerei houdt de warmte en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de pan.

Meer informatie over deze maker vind u op de volgende website:
https://www.combekk.com/

Producten