Zes elegante limonade glazen

Stap in de wereld van verfijning en verfrissing met onze prachtige gegraveerde limonadeglazen. Elk glas vertelt een verhaal van vakmanschap en elegantie, waardoor elke slok een unieke ervaring wordt. Verrijk jouw drinkmomenten met stijl en geniet van de subtiele kunst van het glaswerk. 🍹✨

Oegstgeest Open Monumenten Glazen (4 stuks)

Ontdek de charme van Oegstgeest met onze speciale gegraveerde glazen voor Open Monumentendag! Elk glas draagt een stukje historie en toont iconische monumenten. Hef het glas en proost op erfgoed en schoonheid. Verkrijgbaar voor een beperkte tijd. Mis het niet! Je ontvangt 6 glazen in verschillende vormen met verschillende gravures.

Leiden Leeft (4 stuks)

Beleef Leidse pracht met gegraveerde glazen, vol symbolen en gebouwen. Elk glas vertelt een Leids verhaal. Vang de essentie, proost op unieke charme.

 

Theeglazen (4 stuks)

Deze glazen weerspiegelen zorgvuldig hergebruik en creatieve expressie van Marrie Korpershoek, geïnspireerd door de methodologie van Jurgen Bey. Voeg een vleugje verfijning en diepgang toe aan je warme drankmomenten, en verhoog je bewustzijn. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en vormgeving in onze Circulair Warenhuis theeglazen set – een elegante aanvulling op je dagelijkse rituelen.

Walvis

Een warme omhelzing komt in de vorm van een walvis, vakkundig vervaardigd uit gerecycled denim. Met toewijding hebben onze teamleden aan dit charmante product gewerkt. Het resultaat is een bron van vreugde voor iedereen!

Kussens

Even lekker wegzakken op de bank? Onze kussens van gerecyclede spijkerstof zorgen voor het ultieme zitcomfort.

Straal Servies – set van 4

Geef het Straal cadeau aan jezelf of aan een dierbare. Een set van vier kopjes samengesteld door ons team, laat je verrassen door de verschillende vormen. Een mooie start om het schitterende servies van ontwerper Max Lipsey te gaan sparen.

Per stuk te koop bij Atelier Zwaan Leiden en Museum Prinsenhof Delft.