‘Herschepping’

✨ Uitnodiging voor de opening van de tentoonstelling “Herschepping” ✨

Beste kunst- en designliefhebbers,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de feestelijke opening van de tentoonstelling “Herschepping” in de prachtige Mare Kerk. Deze bijzondere tentoonstelling, georganiseerd door de Mare Kerk X Circulair Warenhuis, biedt een kans om de schoonheid van hergebruik en duurzaamheid te ervaren.

πŸ“… Datum: Zaterdag 8 juni
πŸ•’ Tijd: 15:00 uur
πŸ“ Locatie: Mare Kerk, Leiden

Tijdens “Herschepping” kun je genieten van een selectie van prachtige producten die op creatieve wijze nieuw leven zijn ingeblazen. Van innovatieve designstukken tot schitterende tassen, elk item vertelt een verhaal van transformatie en duurzaamheid. En extra leuk nieuws de prachtige tassen zijn ter plekke te koop voor €15,-.

Het belooft een inspirerende ontmoeting te worden. Een perfecte gelegenheid om niet alleen prachtige items te bewonderen en aan te schaffen, maar ook om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en te genieten van de sfeervolle ambiance van de Mare Kerk.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een evenement dat creativiteit en duurzaamheid viert. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen deze bijzondere tentoonstelling te openen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Circulair Warenhuis

#TentoonstellingHerschepping #CirculairWarenhuis #DuurzaamDesign #Leiden #MareKerk #Kunst #Creativiteit #Milieubewust #ShopLokaal