Tafelraffinement

Tafelraffinement

Elke snijplank in ons assortiment is uniek. Dit komt omdat wij gebruik maken van herwonnen hout, waardoor elke circulaire snijplank er net een beetje anders komt uit te zien. Om de snijplanken te produceren wordt er een complexe techniek toegepast, waarbij de kopse kant van het hout naar boven gericht is. Dit is beter voor koksmessen en zorgt voor een unieke uitstraling.

Warm je eten op in de pan en laat het vervolgens langzaam verder garen in de hooikist. Deze slow cooking techniek zorgt niet alleen voor heerlijk eten, maar is ook nog eens duurzaam door het lage energie verbruik. Onze hooikist is gemaakt van de gerecyclede stoffen en met de hand in elkaar gezet in het naaiatelier.

Onze circulaire denim keukenschorten combineren stijl, duurzaamheid, comfort en veelzijdigheid. Met onze collectie schorten blijft je kleding schoon tijdens het koken, terwijl de gerecyclede denim stof je outfit een stoere touch geeft.

Om je tafel aan te kleden bieden wij prachtig circulair tafellinnen aan. Zij wordt gemaakt van herwonnen materialen. Hierdoor is ze niet alleen een feestje voor het oog, maar ook voor het milieu. Hieronder vind je alvast twee producten van onze circulaire tafellinnen collectie.

Neem contact op voor meer informatie.