Kunstroute 2023

Circulair Warenhuis in Leiden is een bruisende hub van duurzame creativiteit en inclusieve werkgelegenheid. We bieden een unieke mix van innovatieve ontwerpen, gemaakt door getalenteerde ontwerpers en onze toegewijde medewerkers, onder leiding van bevlogen ambachtslieden.

Zaterdag 23 september 12.00-18.00 uur

doorlopend programma:

  • Glas Graveren
  • rondleidingen
  • poppy-jazz zang intermezzo
  • hapjes-drankjes-muziek

Zondag 24 september 12.00-18.00 uur

doorlopend programma:

  • workshop Glas Graveren
  • rondleidingen
  • poppy-jazz zang intermezzo
  • hapjes-drankjes-muziek

Onze producten zijn meer dan alleen fysieke items; ze belichamen innovatieve denkwijzen en een bewuste aanpak van design en creatie. Met meubels, mode, kunst en huishoudelijke artikelen vertellen ze elk een uniek verhaal geworteld in duurzaamheid en passie.

Onze ontwerpers vertegenwoordigen een diverse groep talenten die de grenzen van conventioneel design verleggen. Ze combineren moeiteloos esthetiek met duurzaamheid, resulterend in objecten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze wereld.

We laten zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Van upcycled meubels tot mode-items van gerecyclede materialen; onze producten illustreren de eindeloze mogelijkheden van creatieve herinterpretatie. Elke ontwerper brengt zijn unieke visie in, wat resulteert in een gevarieerde collectie die diverse smaken en behoeften aanspreekt.

Onze producten dragen bij aan het verminderen van afval, het bevorderen van een circulaire levensstijl en het ondersteunen van inclusieve werkgelegenheid. Het zijn investeringen in een duurzame toekomst.

Circulair Warenhuis fungeert als een brug tussen ontwerpers en bewuste consumenten, waarbij een directe verbinding ontstaat tussen de makers en degenen die van hun creaties genieten.

Daarnaast creëren we een gemeenschap en delen we kennis via workshops, lezingen en evenementen. Circulair Warenhuis is niet alleen een winkel, maar een levendige hub van inspiratie en educatie.

Kortom, Circulair Warenhuis belichaamt een nieuwe benadering van design, consumptie en gemeenschap. We bewijzen dat duurzaamheid en schoonheid hand in hand kunnen gaan, terwijl we de wereld veranderen met onze keuzes als consumenten. Doe mee en sluit je aan bij onze missie voor een duurzamere toekomst.

Tot de 23ste en 24ste september van 12:00-18:00 uur op de Nachtegaallaan 41 te Leiden!