Toegepaste Kunst

Welkom in de wereld van verfijnde elegantie en duurzaam design! Stel je voor: een ruimte doordrenkt met karakter en geschiedenis, waarin de tijd lijkt te vertragen. Dat is precies het gevoel dat onze hoge presentatiekasten van herwonnen hout met zich meebrengen. Deze meesterwerken van vakmanschap en milieubewustzijn zijn niet zomaar meubelstukken; het zijn tijdloze verhalen verteld in de nerven van herwonnen hout.

Toegepaste Kunst

Elke kast draagt zijn eigen unieke verhaal met zich mee, gevormd door de geschiedenis van het gerecyclede hout waaruit het is vervaardigd. Denk aan oude deuren, verweerde planken en vergeten balken die nieuw leven krijgen als prachtige presentatiekasten. Het resultaat is een harmonieus samenspel van functionaliteit en esthetiek, waarbij de warme tonen van herwonnen hout een unieke sfeer creëren in elke ruimte.

Onze hoge presentatiekasten nodigen uit tot het tentoonstellen van je meest dierbare bezittingen met trots. Of het nu gaat om verzamelobjecten, boeken of kunstwerken, deze kasten zijn ontworpen om het verhaal van jouw persoonlijkheid te vertellen. Bovendien benadrukt het gebruik van herwonnen hout onze toewijding aan duurzaamheid, waardoor je niet alleen een stukje geschiedenis in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Maak kennis met ons unieke circulaire houten rad, manshoog en volledig in lijn met duurzaamheid. Dit meesterwerk van houtbewerking combineert innovatie en eco-bewustzijn en biedt een adembenemende en milieuvriendelijke blikvanger voor elke ruimte.

Ook te zien geweest in de Hortus Botanicus Leiden

Stel je voor: een uniek circulair houten rad, manshoog, dat niet alleen een esthetische aanvulling is, maar ook een statement voor duurzaamheid maakt. Dit meesterwerk van herwonnen hout voegt karakter en charme toe aan elke ruimte.

En lees meer over onze coulissentafel!