Open Monumentendag

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Circulair Warenhuis ook dit jaar weer deelneemt aan de Open Monumentendagen!

Kom langs op zaterdag 9 en zondag 10 september tussen 12:00 en 16:00 uur en ontdek onze inspirerende houtwerkplaats. Laat je betoveren door de combinatie van ambacht en duurzaamheid terwijl we onze deuren openen voor dit bijzondere evenement. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Tijdens de Open Monumentendagen bij Circulair Warenhuis valt er zoveel te ontdekken! Stap binnen in onze betoverende houtwerkplaats, waar traditie en innovatie samenkomen. Bewonder hoogwaardige meubelstukken en ambachtelijke objecten die met zorg zijn vervaardigd.

Voor liefhebbers van koken en tafelen hebben we een schat aan prachtige artikelen. Van stijlvol servies tot unieke keukenaccessoires, elk stuk vertelt een verhaal van creativiteit en duurzaamheid.

En voor degenen die van een vleugje kunst houden, bieden we fascinerende glasgraveerdemonstraties. Laat je betoveren door de vaardigheid van onze ambachtslieden terwijl ze hun creatieve meesterwerken tot leven brengen.

Kom langs op zaterdag 9 en zondag 10 september tussen 12:00 en 16:00 uur om deze prachtige creaties te bewonderen en te ontdekken hoe ambacht en duurzaamheid samenkomen in een unieke en inspirerende omgeving!

Hout/glas/keramiekwerkplaats Circulair Warenhuis

Nachtegaallaan 41 te Leiden