Unieke Herwonnen Houten Meubels | Circulair Warenhuis Collectie

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Herwonnen Hout!

Wij maken gebruik van herwonnen hout, ook wel bekend als gerecycled, reclaimed, of upcycled hout, dat zijn vorige leven heeft gehad als onderdeel van oude meubels. In plaats van nieuw hout te gebruiken, geven we dit prachtige hout een tweede kans door het om te vormen tot nieuwe, adembenemende meubelstukken.

Kiezen voor herwonnen hout is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een duurzame. Door hout van oude meubels te gebruiken verminderen we de hoeveelheid afval en dragen we bij aan een milieubewuste benadering van design en bouw. Geef je ruimte een vleugje karakter en draag bij aan een circulaire economie met onze prachtige herwonnen houten meubels. Welkom bij tijdloze elegantie en milieuvriendelijkheid!

Tafels zijn essentieel voor elk huishouden. Om lekker samen in de ochtend met de familie te ontbijten of om thuis aan te werken.
Creëer een prachtig duurzaam interieur met onze hoogwaardige tafels, gemaakt van herwonnen materialen door onze ambachtslieden in de houtwerkplaats.
Geniet van praktisch en esthetisch verantwoord duurzaam meubilair.

Wil je een circulair alternatief voor plastic stopcontacten in je interieur? Onze stopcontacten worden vervaardigd van herwonnen hout.
Lees meer circulaire stopcontacten

Of je je woonaccessoires wilt tentoonstellen of om al je spullen in op te brengen, onze duurzame kasten bieden de uitkomst. Ze worden met de hand gemaakt van herwonnen hout in onze houtwerkplaats, een circulair statement in je woning.

Neem contact op voor meer informatie.