Duurzaamheid en Circulaire Economie in Actie

Welkom bij Circulair Warenhuis waar we geloven in de kracht van circulaire economie en streven naar een duurzamere toekomst. We worden gedreven door drie belangrijke pijlers die de kern vormen van ons bedrijf. In dit artikel willen we graag meer vertellen over onze passie en inzet voor duurzaamheid, inclusieve werkvoorziening en samenwerking voor de transitie naar een circulaire economie.

1. Verwaarding van ingezamelde materiaalstromen: Bij ons hechten we veel waarde aan het transformeren van ingezamelde materialen. We streven ernaar hoogwaardige nieuwe producten te creĆ«ren uit deze materialen en duurzame alternatieven te bieden voor traditionele producten. Door elk materiaal dat we ontvangen maximaal te benutten, verminderen we afval en dragen we bij aan een meer circulaire samenleving.

2. Inclusieve werkvoorzieningen: We zijn trots op ons streven naar inclusieve werkgelegenheid. We bieden kansen aan mensen die moeite hebben om een reguliere baan te vinden en creĆ«ren een werkomgeving waar groei, ontwikkeling en sociale inclusie centraal staan. Met deze inclusieve aanpak dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft zijn of haar potentieel te benutten.

3. Samenwerking voor een circulaire economie: We geloven sterk in de kracht van samenwerking. Door nauw samen te werken met partners, gemeenschappen en belanghebbenden streven we naar innovatieve oplossingen en delen we kennis en inspiratie. Samen kunnen we de principes van circulariteit verspreiden en een positieve impact maken, zowel lokaal als mondiaal.

We nodigen je uit om onze passie voor duurzaamheid en circulaire economie te ontdekken. Samen kunnen we streven naar een wereld waarin hergebruik, inclusie en samenwerking centraal staan. Laten we samenwerken voor een betere toekomst!

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, voor een introductie over onze processen en de producten die wij maken, stuur een berichtje naar Martijn: m.perquin@circulairwarenhuis.nl.

Tot snel.

Team Circulair Warenhuis